2 Following
marjblck25

Marjorie Black

The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA | Japan: Abe, Abe, Og Borte

Når Shinzo Abe tilbake til åstedet som statsminister i desember 2012 syklet han i som en hvit ridder med en aggressiv plan å få Japan tilbake på sporet. I denne rapporten vurdere vi utviklinger Japans økonomi, politikk og aksjemarkedet. Egenkapitalinvestorer har vært mer tiltrukket av en svakere yen enn noen indikasjoner som deflationary tidevannet snur. Vi tror mer kreditt forfaller på dette stadiet og opprettholde vår overvektig holdning på japanske aksjer.

 

Fremvoksende fra Great tilbakeslag i 2009, har oppgangen i globale veksten vært foreløpig og ujevn. Japan har fortsatt å arbeidskraft under store motvind, inkludert deflasjon. Mot denne utfordrende bakgrunnen i slutten av desember 2013, den japanske økonomien var ca. 12% større enn i de mørke dagene av 2009, en utvidelse lik som USA og 4 x at av eurosonen, til tross for den katastrofale ulykken 2011.

 

Bryte deflasjon syklusen forblir Abes "på alle kostnader" oppdrag. Faktisk kan priser ha nådd et vendepunkt. Kjernen inflasjonen steget over 0%, det er begrenset lønnsvekst og inflasjonsforventninger er positiv, men dempet. Men dette har kommet til en pris: en svakere yen og økende kostnader er de facto skatt på japansk forbrukeren, som også arbeider med den første mva-økningen i 17 år.

 

Bank of Japan (BoJ) guvernør Haruhiko Kuroda kom til kontoret i April 2013. I sin første tale som guvernør, leverte han en klar melding BoJ vil ikke lenger forfølge «gradualisme» til slutt deflasjon. Målet var og fortsatt er, enkelt: avslutte deflasjon og oppnå en inflasjon på 2% i midten av 2015. Kuroda mål å oppnå dette ved å:

 

• Doble Japans monetære base ved å legge til ¥ 60-70T i året

 

• Doble Bojs beholdning av japanske statsobligasjoner (den viktigste metoden å øke den monetære basen); og

 

• Doble gjennomsnittlige løpetid de obligasjoner, dvs. kjøpe langsiktige obligasjoner.

 

BoJ har med hell utviklet en svakere yen, og kjernen inflasjonen har flyttet høyere. Men det har vært mindre vellykket i andre mål. Det har vært minimal innenlandske portefølje rebalansering. Japanske investorer er fortsatt posisjonert for Deflasjon.

 

I mellomtiden markerer juni en viktig måned som regjeringen planlegger å kunngjøre fremme reformer, som en reduksjon i corporate skattesatser. I vårt syn har reformer av regjeringen Pension Investment Fund (GPIF), den største pensjonsfond i verden, potensial til å være betydelig.

 

Egenkapitalinvestorer ha likt svake yen, men ikke mye annet. Japansk egenkapital verdivurderinger har avslått i forhold til globale aksjer som investorer har blitt mindre villige til å betale for inntjening i Japan enn andre steder.

 

Man kan hevde at rally i japanske aksjer er hovedsakelig på grunn av en taktisk global trading strategi i stedet for å forbedre grunnleggende i landet og selskaper. Internasjonale investorer, selv takknemlighetsgjeld til retning av amerikanske aksjer og dollar/yen valutaparet, utgjør ca 75% av handelsvolum. Innenlandske investorer vært sta på sidelinjen, fravær snakker volumer.

 

Imidlertid fra en egenkapital perspektiv, er vi oppmuntret av tre faktorer:

 

• Vi finner at japanske aksjer er billig. Aksje prisene kunne spore inntektene øker som man ville forvente, og markedet kan ikke være givende fremgang i regjeringen.

 

• Det japanske aksjemarkedet fortsatt tungt sykliske i komposisjon. Med globale veksten trolig å fremskynde i år for første gang i flere år, exportoriented økonomier og syklisk-vektet markeder som Japans stand til fordel.

 

• Vi forventer mer fra den nåværende administrasjonen. Abe og hans allierte bestemmes å lykkes "for enhver pris", men de har fortsatt en lang vei å gå.

 

Source: http://kidblog.org/TheWooGroupRBCWealthManagementHngKongUSA/8aac226c-96cc-402e-a8dd-0c3f4d3c975e/the-woo-group-rbc-wealth-management-hong-kong-usa-japan-abe-abe-og-borte